fbpx
NaslovnicaGlavna vijestSpremni da nađu zajedničko rješenje

Spremni da nađu zajedničko rješenje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada je spremna da nađe zajedičko rješenje za probleme u poljoprivrednom sektoru, poručio je premijer Zdravko Krivokapić i dodao da je najgore ono koje se svodi na ucjenu.

„Mi smo spremni da uvažimo svakoga i nađemo zajedničko rješenje, ali najgore je rješenje to koje se svodi na ucjenu. Dajte da nađemo šta je mjera zajedništva“, rekao je Krivokapić novinarima nakon konferencije Devet godina crnogorskih pregovora sa EU.

On je, odgovarajući na pitanje može li Vlada odgovoriti na zahtjeve poljoprivrednika koji su protestovali, kazao da je resorni ministar Aleksandar Stijović bio sa njima sve vrijeme u kontaktu, pregovarao i dogovorio ono što je moguće u ovom momentu.

„Naravno, briga naša je briga o svakom poljoprivrednom proizvođaču i građaninu, ali postoje ograničenja koja ne možete da prevaziđete, jer neko u budžetu namjerno ili nenamjerno nije htio da podrži ono što je bilo planirano i projektovano“, kazao je Krivokapić.

On je naveo da zasigurno zna da ima vrlo časnih poljoprivrednih proizvođača, a ima i onih koji su dirigovano došli na to okupljanje.

„Svako ima pravo da protestuje, da smatra da je ono što radi najbolje, isto kao i ja koji mislim da sam nekad potpuno u pravu, ali desi mi se da me demantuje neko od mojih saradnika“, dodao je Krivokapić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Borusija u finalu Lige šampiona

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u finale Lige evropskih...