fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili ponudu na sajmu u Beogradu

Predstavili ponudu na sajmu u Beogradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines (MA) predstavila je svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

„Posjetiocima sajma ponuđena je i cijena povratne karte za letove nacionalne avio kompanije iz Beograda do Podgorice ili Tivta od samo 99,4 EUR. Karte se mogu kupiti do nedjelje, a period putovanja je od danas do 15. oktobra“, navodi se u saopštenju MA.

Navedena cijena važi samo za putovanja započeta u Beogradu.

„Na taj način Montenegro Airlines želi da zahvali na izvanrednom odnosu i poslovanju koje ostvarujemo sa tržištem Srbije“, rekli su predstavnici kompanije.

Izvršni direktor MA, Živko Banjević, kazao je da je prošla godina bila rekordna u poslovanju nacionalne aviokompanije.

„MA je tokom prošle godine prevezao više od 644 hiljade putnika, što predstavlja rekordni rezultat poslovanja, koji je za 63 hiljade do 88 hiljada putnika bolji u odnosu na rezultate ostvarene u posljednjih pet godina. Prosječna popunjenost putničke kabine tokom prošle godine iznosila je 70 odsto i na istorijskom je maksimumu“, saopštio je Banjević.

Rekordne rezultat MA je ostvario i na letovima iz, odnosno prema Beogradu.

„MA je tokom prošle godine prevezla 277,59 hiljada putnika, što je 6,41 odsto više u odnosu na 2017. U očekivanju još boljih rezultata sa tržištem Srbije u ovoj godini, a tokom ljetnje sezone, avioni MA će prema, odnosno iz Beograda letjeti i do sedam puta dnevno, tri puta iz Podgorice, a četiri iz Tivta“, rekao je Banjević.

On je dodao da će tome doprinijeti i pojačanje u floti, šesti avion, Boeing 737-300, sa 142 sjedišta koji će zakupiti od Bluair kompanije.

Najčitanije