fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoziv za zakup imovine za gradnju benzinskih pumpi

Poziv za zakup imovine za gradnju benzinskih pumpi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Monteput je raspisao novi javni poziv za podnošenje ponuda za davanje u dugoročni zakup na period od 25 godina nepokretnosti za gradnju dvije benzinske pumpe sa pratećim sadržajima na dionici auto-puta Bar-Boljare.

Riječ je o nepokretnostima koje se nalaze u katastarskoj opštini Mrke koja pripada Podgorici.

Raspisane su pojedinačne tenderske partije za obje pumpe, sa lijeve i desne strane na odmorištu Gornje Mrke, a ponude se mogu dostaviti do 26. februara.

Minimalna cijena zakupa zemljišta na odmorištu Gornje Mrke, odnosno desnoj strani u smjeru iz Podgorice, je 66,76 hiljada EUR na godišnjem nivou, a na lijevoj 60,3 hiljade.

Od ponuđača se, između ostalog, očekuje da ponudi minimalnu cijenu zakupa na godišnjem nivou u gore navedenim iznosima, kao i da ponudi najmanje jedan cent od prodatog litra goriva na benzinskoj stanici koja će biti izgrađena na lokaciji koja je predmet poziva.

Ponuđač treba da dostavi i investicioni program, obezbijeđen prihvatljivom garancijom banke, u kome se precizno navode struktura i dinamika investicije i planirani izvor potrebnog investicionog kapitala.

Na tenderu mogu učestvovati sva zainteresovana lica, uključujući i konzorcijume, koja otkupe tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o čuvanju povjerljivosti podataka u skladu sa javnim pozivom.

Ponuđač uz ponudu mora uplatiti depozit ili dostaviti bankarsku garanciju ponude u korist Monteputa u iznosu od 40 hiljada EUR.

Učesnik na tenderu kvalifikovaće se kao ponuđač ako pored opštih uslova, ispuni kvalifikacione uslove.

Ponuđač mora biti prodavac naftnih derivata koji u vlasništvu ima najmanje sedam objekata u kojima se obavlja prodaja naftnih derivata.

Takođe, ponuđač mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u obavljanju djelatnosti trgovine naftnim derivatima i mora da dokaže da posjeduje finansijsku sposobnost i sredstva neophodna za relizaciju predviđenog projekta na potpun i blagovremen način pod uslovima navedenim u tenderskoj dokumentaciji i ponudi.

Kvalifikacioni uslovi moraju biti ispunjeni kumulativno.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Luka Virpazar i dalje samo na papiru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Ministarstvo saobraćaja i pomorstva za sada nema precizne rokove kada će...