fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPotrošači izabrali omiljene brendove u Crnoj Gori

Potrošači izabrali omiljene brendove u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Potrošači u Crnoj Gori izabrali su omiljene brendove, u sklopu istraživanja koje je prvi put sproveo Centar za promociju kvaliteta iz Podgorice.

Iz Centra je saopšteno da su ove godine prvi put sproveli istraživanje javnog mnjenja u akciji Miljenik potrošača, sa ciljem da se sazna koji proizvodi sa crnogorskog tržišta su najbolji po mišljenju potrošača.

“Priznanje Miljenik potrošača osvojili su nikšićko pivo u kategoriji piva, Dijamant u kategoriji ulje, prilozi i prelivi i Plantaže u kategoriji vina. Kao omiljeni slatkiš nagradu je osvojio Plazma keks, dok su u kategoriji kafa i čaj potrošači najviše glasova dali brendu Nescafe”, navodi se u saopštenju.

Priznanja Miljenik potrošača dodjeljuju se isključivo na osnovu glasova potrošača.

U finalnom glasanju, koje je tokom septembra i oktobra sprovedeno metodom lice u lice u osam gradova Crne Gore, učestvovalo je 1,2 hiljade građana.

U konkurenciji za nagradu našlo se 1,06 hiljada brendova u 27 kategorija.

“Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu pronaći na crnogorskom tržištu, bez obzira na njihovo porijeklo ili porijeklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze. Od svih nominovaih brendova, 270 se plasiralo u finalni krug, dok je samo pet brendova, koji su ostvarili najbolje rezultate, osvojilo priznanje Miljenik potrošača”, dodaje se u saopštenju.

Akcija Miljenik potrošača organizovana je u sklopu kampanje Najbolje u Crnoj Gori, u okviru koje će se odvijati i akcije za promociju domaćih proizvoda, kao i za podsticanje društvene odgovornosti.

Priznanje Miljenik potrošača će se, počev od ove, svake godine dodjeljivati najboljim brendovima i proizvođačima u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije