fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizovali radionici o unaprjeđenju internet prodaje

Organizovali radionici o unaprjeđenju internet prodaje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka organizovala je danas u Budvi radionicu o unaprjeđenju internet prodaje za potrebe turističke privrede, u cilju prikupljanja znanja koja će klijentima i ostalim učesnicima pomoći u razvoju poslovanja.

Iz Hipotekarne banke su naveli da je radionici prisustvovalo više od 200 predstavnika turističke privrede.

Radionica je bila namijenjena turističkim kompanijama i pojedicnima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija, kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta.

„Svoja iskustva sa učesnicima radionice podijelili su strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja i profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene interneta, Dragan Varagić, kao i direktor sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, Sejad Šehić“, dodaje se u saopštenju.

Učesnicima je predstavljen i jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB Booking, veoma koristan alat za poboljšanje poslovanja u turističkoj privredi.

„HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog veb sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije