fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd danas ulaznice za nacionalne parkove dostupne i online

Od danas ulaznice za nacionalne parkove dostupne i online

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ljubitelji prirode i nacionalnih parkova od danas mogu online kupiti dnevne ulaznice za nacionalne parkove Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero, Lovćen, Prokletije i Botaničku baštu Dulovine u Kolašinu.

Online je dostupna i kupovina godišnje karte po cijeni od 13,5 EUR, a uz koju svi zainteresovani mogu neograničen broj puta posjetiti svih pet parkova i baštu tokom kalendarske godine.

“Online kupovina ulaznice moguća je na linku https://nparkovi.me/online-ulaznice/, a posjetioci će ulaznicu kupljenu na taj način moći da daju na uvid i sa svog mobilnog telefona”, navodi se u saopštenju.

U skladu sa svjetskim trendovima i kroz razmjenu znanja i iskustava sa drugim zaštićenim područjima, menadžment Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore od početka ove godine predano radi na kreiranju novih usluga i sadržaja u parkovima u cilju zaštite i promocije najvrijednijih prostora države.

“Nacionalni parkovi Crne Gore postali su i dio Biologer zajednice – online baze podataka o biodiverzitetu. Svi ljubitelji prirode mogu kroz jedinstvenu Biologer aplikaciju www.biologer.me da učestvuju u prikupljanju podataka sa terena i monitoringu biodiverziteta”, rekli us iz NPCG.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije