fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovi popusti i pokloni za korisnike

Novi popusti i pokloni za korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel ponudila je korisnicima, u sklopu novogodišnjih popusta, duplo više minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, deset puta više interneta i besplatnu godišnju roming kartu za Srbiju.

Korisnike očekuju i Samsung i Alcatel telefoni po ekstra sniženim cijenama, uz odgovarajući Urban paket.

„Uz najpovoljniji paket Urban S sa mjesečnom pretplatom od 10,9 EUR, korisnicima su dostupni modeli Alcatel A7 i A5 uz mjesečnu ratu od samo jedan EUR, dok mjesečna rata za Samsung J530 iznosi samo dva EUR, a za Samsung A3 četiri EUR“, navodi se u saopštenju.

Popularni Samsung S8 korisnici plaćaju 15 eura mjesečno uz paket Urban L, dok uz ovaj paket mjesečna rata za Samsung S8 plus iznosi 20 EUR.

„Svi koji odaberu Urban pakete i kupe telefon u okviru novogodišnje promotivne kampanje, dobijaju duplo više minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, u odnosu na broj minuta definisan pretplatom – u narednih šest mjeseci“, dodali su iz M:tel.

Pored dupliranih minuta, korisnici dobijaju i deset puta više interneta od količine predviđene odabranim paketom.

Uvećane količine Interneta kreću se od 20 gigabajta (GB) uz paket Urban S, do čak 80 GB uz paket Urban XL mjesečno.

Posebna povoljnost za korisnike je besplatna godišnja roming karta za Srbiju – Prva klasa tiket.

„Prva klasa tiket omogućava neograničene dolazne i odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka M:tel mrežama, neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i M:tel mreže, kao i neograničeni mobilni Internet do kraja naredne godine“, dodaje se u saopštenju.

Navedene cijene su sa porezom na dodatu vrijednost (PDV) i odnose se na odgovarajuće Urban pakete, uz ugovor na dvije godine.

Telefon je moguće kupiti i uz druge pakete po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do 15. januara.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije