fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNeograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori 

Neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori 

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor prvi put na tržištu lansira postpejd familiju Total paketa, koji donose neograničene pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Iz telekomunikacione kompanije je saopšteno da osim neograničene komunikacije, paketi sadrže i značajnu količinu internet saobraćaja – od četiri do 16 gigabajta (GB), u zavisnosti od paketa koji korisnici izaberu.

„Novi paketi omogućavaju i korišćenje od tri do pet popularnih aplikacija, te korisnici mogu odabrati kombinaciju koja im najviše odgovara. To mogu biti neke od društvenih mreža, Viber, ali i premijum aplikacije, kao što su HBO GO, Deezer, NBA ili Nickelodeon“, navodi se u saopštenju.

Za svaku izabranu aplikaciju, Telenor dodjeljuje deset dodatnih GB interneta za njihovo korišćenje.
Osim Total paketa, koji donose i najveće novine u okviru postpejd ponude, Telenor je pripremio još jednu grupu redizajniranih paketa.

„Radi se o Play 2 i Play 4 paketima, koji sadrže neograničene pozive u Telenor mreži, neograničene poruke ka svim mrežama i određeni broj minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, grupa Play paketa omogućava dva ili četiri GB interneta i odgovarajući broj aplikacija koje korisnici mogu da aktiviraju, uz deset dodatnih GB“, rekli su u Telenoru.

Uz Total pakete, neograničena komunikacija ka svim mrežama u Crnoj Gori od sada je pristupačna velikom broju korisnika, jedino u Telenoru.

„Ponudu jedinstvenom čini i veliki izbor popularnih aplikacija, koje omogućavaju pristup najrazličitijim muzičkim, sportskim i filmskim sadržajima“, dodaje se u saopštenju.

Svi paketi mogu se aktivirati sa ili bez kupovine uređaja, koji su u Telenoru dostupni i kroz kupovinu na rate.

Najčitanije