fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilatović: Odlučno radimo na stvaranju uslova za bolji život građana Plava

Milatović: Odlučno radimo na stvaranju uslova za bolji život građana Plava

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Razvijene Crne Gore nema bez ekonomski jakog i razvijenog sjevera, saopštio je crnogorski predsjednik Jakov Milatović i dodao da se odlučno radi na stvaranju uslova za bolji život građana Plava.

Milatović je čestitao Dan Opštine građanima Plava, predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Alenu Baliću i odbornicima u lokalnom parlamentu.

„Obilježavanje Dana opštine Plav predstavlja priliku da još jednom iskažemo posvećenost da zajednički gradimo evropski Plav i evropsku Crnu Goru. Odlučni smo da radimo na stvaranju uslova za bolji život građana Plava i cijelog sjevera, jer nema razvijene Crne Gore bez ekonomski jakog i razvijenog sjevera“, poručio je Milatović.

On je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika, kazao da će nastaviti da rade na privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mjesta.

„Da bismo u tome uspjeli, moramo još aktivnije raditi na unapređenju putne, komunalne i druge infrastrukture. Potrebno je revitalizovati i turistički iskoristiti izuzetne prirodne potencijale Plava, poput Plavskog jezera, prirodnih ljepota Visitora i Nacionalnog parka Prokletija“, smatra Milatović.

Prema njegovim riječima, Plav je više od prirode koja ga krasi.

„Ovaj grad je primjer onoga što je trajna vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad, prostor na kojem se srijeću različite kulture, vjere i nacije, prepoznatljiv po gostoprimstvu vrijednih domaćina i komšijskoj slozi“, zaključio je Milatović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije