fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMasovno partijsko zapošljavanje u Solar gradnji

Masovno partijsko zapošljavanje u Solar gradnji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Masovno partijsko zapošljavanje u Solar gradnji, pod upravom Marine Jočić, doživljava ekspanziju, pa je tako u kćerki firmi Elektroprivrede (EPCG) radno angažovano mnogo više ljudi nego što predviđa sistematizacija, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

„Izgleda da se ugovori o radu na neodređeno vrijeme dijele kapom i šakom i u Solar gradnji, a sve zahvaljujući angažmanu Jočić, koja je, još dok je upravljala Nacionalnim parkovima, javno priznala da zapošljava po partijskom kriterijumu“, rekli su iz nikšićkog DPS-a.

Oni su kazali da se predstavnici vlasti besramno hvale otvaranjem novih radnih mjesta u Nikšiću, pa i kroz osnivanje Solar gradnje, ali prećutkuju istinu da to nijesu radna mjesta za građanke i građane, već za partijske aktiviste Nove srpske demokratije i njenih koalicionih partnera.

„Neće još dugo ovaj mrak koji je zavladao gradom, koji Nikšić košta mnogo više od onih 9,5 miliona, za koji ga je Marko Kovačević, bez saglasnosti Skupštine opštine i Vlade zadužio. Neće još dugo Nikšićem gospodariti bahatost Marine Jočić i njoj sličnih, jer svi će, ma koliko da ne vole i ne priznaju ovu državu, u skladu sa njenim zakonima i pred njenim institucijama morati da odgovaraju za sva nepočinstva, štete i nezakonitosti koje sa rukovodećih pozicija čine“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...