fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJavna rasprava o Nacrtu zakona o privrednim društvima

Javna rasprava o Nacrtu zakona o privrednim društvima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je zainteresovane da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o privrednim društvima, koja traje do 22. aprila.

Iz Ministarstva su pozvali organe, organizacije, udruženja i pojedince da daju svoj doprinos unapređenju kvaliteta teksta Nacrta zakona o privrednim društvima.

“Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola”, navodi se u saopštenju.

Primjedbe, predlozi i sugestije na nacrt Zakona o privrednim društvima dostavljaju se Ministarstvu ekonomskog razvoja, u pisanoj formi na adresu Rimski trg 46, Podgorica ili u elektronskoj formi na e-mail: [email protected] i [email protected] i to na obrascu koji je sastavni dio uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija.

Rok za dostavljanje primjedbi, predloga i sugestija je 20 dana od objavljivanja ovog poziva, zaključno sa 22. aprilom.

Okrugli sto u okviru javne rasprave o predmetnom zakonu će se održati u Podgorici 17. aprila u 11 sati, u prostorijama Stare zgrade Vlade.

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva ekonomskog razvoja www.gov.me/mek. Trenutno ne postoje tehnički uslovi za objavljivanje Javnog poziva na portal e-uprave.

Ministarstvo ekonomskog razvoja će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici ministarstava, u roku od 15 dana od završetka javne rasprave.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...