fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIzvučeni dobitnici vrijednih nagrada

Izvučeni dobitnici vrijednih nagrada

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je danas izvukla dobitnike nagradne igre Plati račun online i automobil osvoji.

Nagradna igra počela je 11. maja i trajala do 30. juna.

U nagradnom fondu se našao hibridni automobil SUV Volvo XC40, koji je nabavljen u saradnji sa MasterCardom, kao i 200 umanjenja od 50 EUR i 100 umanjenja od 100 EUR na računima za utrošenu električnu energiju.

U bazi za izvlačenje hibridnog automobila bilo je skoro 12 hiljada potrošača, odnosno svih koji su od 11. maja do 30. juna imali uplatu vrijednosti aprilskog i majskog računa putem veb portala www.epcg.com.

Dobitnik automobila je korisnik sa pretplatnim brojem 191581422 iz Podgorice.

„U bazi za izvlačenje 200 nagrada u vidu umanjenja od 50 EUR na računu, našlo se 199,7 hiljada domaćinstva, članova Zlatnog tima, koji su 30. juna imali stanje duga nula EUR“, navodi se u saopštenju.

Dobitnici su iz Bara, Berana, Bijelog Polja, Budve, Cetinja, Herceg Novog, Kolašina, Kotora, Mojkovca, Nikšića, Pljevalja, Podgorice, Tivta, Ulcinja i Žabljaka.

„U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 EUR na računu, našlo se 26,9 hiljada domaćinstava, članova Zlatnog tima, koji su 30. juna imali stanje duga nula EUR, a ujedno su i korisnici servisa elektronski račun“, rekli su iz kompanije.

Dobitnici su iz Bara, Berana, Bijelog Polja, Budve, Cetinja, Herceg Novog, Kotora, Mojkovca, Nikšića, Pljevalja, Podgorice i Tivta.

Izvlačenje nagrada, koje je organizovano metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, nadgledala je komisija u sastavu predsjednik Dragan Kadić i članovi Jelena Ćeranić i Nina Rakojević.

Obavještenje o dobitnicima objavljeno je na sajtu www.epcg.com, a sjutra će pretplatni brojevi dobitnika biti objavljeni u štampanim medijima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije