fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInformativno-naplatni punktovi EPCG radiće i sjutra

Informativno-naplatni punktovi EPCG radiće i sjutra

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Svi informativno-naplatni punktovi Elektroprivrede (EPCG) radiće, shodno zahtjevima potrošača, i sjutra, u redovnom radnom vremenu od osam do 16 sati.

Iz EPCG su kazali da će naplatni punktovi u tržnim centrima raditi po ustaljenom random vremenu u tim objektima.

Oni su podsjetili potrošače iz kategorije domaćinstva da se do nedjelje mogu priključiti Zlatnom timu i nagradnoj igri Zlatni tim – uvijek na dobitku, a uslov je da na kraju januara nemaju dug.

“Nagradni fond čine 200 umanjenja od 50 EUR i 100 umanjenja od 100 EUR (za članove Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici usluge elektronski račun) na računima za utrošenu električnu energiju. Članovima Zlatnog tima obračunava se i popust od 13 odsto na stavku Aktivna energija na računu za struju”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su dodali da do kraja mjeseca traje akcija za potrošače iz kategorije Ostala potrošnja Za čist račun 2, u kojoj se preduzećima koja imaju dug po osnovu utrošene eletrične energije, za početak nudi da 30 odsto duga otplate u narednih 30 mjeseci, u fiksnim mjesečnim ratama.

“U akciju se mogu uključiti sva preduzeća koja imaju više od tri neplaćene fakture za utrošenu električnu energiju, bez obzira na visinu dugovanja, uz uslov da plate posljednju fakturu i potpišu Sporazum o izvršavanju obaveza po povoljnim uslovima”, objasnili su predstavnici EPCG.

Oni su kazali da potpisivanjem sporazuma preduzeća ostvaruju niz povoljnosti. Prije svega, u prvih 30 mjeseci trajanja sporazuma biće u obavezi da u 30 mjesečnih, fiksnih rata izmire 30 odsto duga.

“Druga povoljnost za preduzeća koja odluče da se priključe akciji je što im se, dok poštuju obaveze iz sporazuma, neće obračunavati zatezna kamata na postojeći dug. Takođe, dok se poštuje sporazum, preduzeća su izuzeta od isključenja sa distributivne mreže i mjera prinudne naplate”, saopštili su iz EPCG.

Najčitanije