fbpx
NaslovnicaMINA BusinessICT firme da se prijave za projekat ekomora

ICT firme da se prijave za projekat ekomora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG) pozvala je sva zainteresovana preduzeća iz ICT sektora da se do 3. oktobra prijave na javni poziv za realizaciju projektnog zadatka digitalne transformacije Komore – ekomora.

PKCG je pozvala preduzeća iz ICT sektora, sa dokazanom finansijskom sposobnošću i iskustvom iz predmetne oblasti, da dostave ponude, u cilju uspostavljanja internet portala i sistema upravljanja dokumentima i poslovnim procesima za potrebe unaprjeđenja poslovanja preduzeća u Crnoj Gori.

Projekat eKomora inicirala je poslovna zajednica Crne Gore radi olakšavanja svakodnevnog poslovanja, te smanjenja postojećih biznis barijera.

Digitalna transformacija poslovanja Komore, pored unaprjeđenja efikasnosti i efektivnosti rada same institucije, kako kroz interne procese, tako i kroz uštede različitih vidova resursa, treba da osigura i snažan multiplikativni efekat na poslovanje preduzeća, unapređujući nivo digitalne pismenosti učesnika u privredi.

Realizacija projekta obuhvata projektne aktivnosti i to nabavku hardvera, implementaciju softverskih aplikacija, usluge kolokacije i povezani servisi i održavanje i obuke.

Rok za realizaciju projekta je 36 mjeseci od datuma zaključenja ugovora o pružanju usluga, dok garantni rok takođe obuhvata period od 36 mjeseci od dana zaključenja ugovora.

Javni poziv sa svim detaljnijim informacijama objavljen je na sajtu PKCG.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije