fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHipotekarna banka se pridružila akciji CBCG Nedjelja štednje

Hipotekarna banka se pridružila akciji CBCG Nedjelja štednje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka će se i ove godine, u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti, priključiti akciji Centralne banke (CBCG) Nedjelja štednje, povodom obilježavanja 31. oktobra, Dana štednje.

„Akcija koja se ove godine realizuje pod sloganom Prvi korak u sigurnu budućnost podrazumijeva dodjelu štednih knjižica djeci koja se rode od 31 . oktobra do 6. novembra u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su rekli da će djeci rođenoj u ovom periodu, čiji roditelji otvore štednu knjižicu u Hipotekarnoj banci, na štednoj knjižici biti položeno 200 EUR, pored 200 EUR koje donira CBCG.

„Deponovani iznos od 400 EUR biće oročen na godinu, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju“, rekli su iz Hipotekarne banke.

Hipotekarna banka je spremila i poseban, dodatni poklon povodom obilježavanja Nedjelje štednje.

„Svi klijenti koji otvore neku od pet vrsta štednje u Hipotekarnoj banci , kao što su dječija štednja Mravac, Aktiviraj sitniš, oročena štednja, oročena kumulativna štednja i rentna štednja, dobiće na poklon puzlu Mravac i ranac-bojanku“, dodaje se u saopštenju.

Sve informacije o vrstama štednje, kao i apliciranje za željenu štednju, dostupne su na web sajtu banke www.hipotekarnabanka.com.

Najčitanije