fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGjeloshaj: Dostojanstvo građana čuvati jačanjem standarda

Gjeloshaj: Dostojanstvo građana čuvati jačanjem standarda

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Model ograničavanja marži na određene proizvode će se nastaviti, a mjerama planiranim budžetom inflacija će se držati na nivou podnošljivosti za standard u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i resorni ministar, Nik Gjeloshaj.

“Dakle, pristup borbi protiv inflacije – posebno podrška najugroženijim kategorijama stanovništva biće sistemski. Ministarstvo ekonomskog razvoja će se odgovorno odnijeti prema ovom pitanju i Vladi predlagati mjere, prateći kretanja inflacije i uticaj na standard građana”, naveo je Gjeloshaj u saopštenju.

On je, u reagovanju povodom navoda o kraju akcije Stop inflaciji, kazao da sa pažnjom prati reakacije u vezi sa informacijom da se ona neće produžiti.

“Dostojanstvo pojedinca moramo čuvati radom i ozbiljnom pristupom – jačajući standard građana. Već u ponedjeljak, o ovoj i drugim važnim temama, razgovaraćemo sa našim privrednicima na tradicionalnom godišnjem sastanku u organizaciji Privredne komore (PKCG)”, zaključio je Gjeloshaj.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije