fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFormiran Odbor za mlade i inovacije AMM-a

Formiran Odbor za mlade i inovacije AMM-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Izvršni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) odlučio je da formira Odbor za mlade i inovacije, za čiju predsjednicu je izabrana Andrea Roganović, marketing kordinatorka kompanije Laganoo.

Iz AMM-a su kazali da okupljanje mladih oko ideja dobrog upravljanja, preduzetništva i inovacija predstavlja najbolji osnov za ubrzani ekonomski oporavak i razvoj Crne Gore.

„Polazeći od tog stava, kao i potrebe za što većim uključenjem mladih u ekonomske tokove i kreiranje socijalno ekonomskog ambijenta, koji će im ponuditi kvalitetne i mnogo bolje perspektive, Izvršni odbor je definisao Odbor za mlade i inovacije kao jedan od strateških organa AMM-a“, navodi se u saopštenju.

Za koordinatorku saradnje sa Izvršnim odborom i članstvom Asocijacije, imenovana je izvršna direktorica AMM-a, Anđela Radosavović.

U sastavu Odbora su i Zoran Davidovac iz kompanije Cerovo, Vuk Čađenović iz Damara, Katarina Savković šefica kancelarije AMM, zamjenica direktora Hilton hotela Žana Burić, izvršni direktor Hotels Group Montenegro Stars Andrija Pešić, menadžerka u hotelu Ramada Svetlana Goranović, Marko Ivanišević iz Roaming Networksa, Nikola Đuranović iz BM marketing agencije, Nikola Lekić iz NALL Internationala, Nikola Marković iz Imlek Boke, Siniša Mićunović iz Sava osiguranja, Siniša Milačić iz Agencije za zaštitu konkurencije, Srđan Đušić iz Megaprometa, Vladimir Kitaljević iz Elektroprivrede, Nikola Pejović iz Delta transportnog sistema i studentkinja Ekonomskog fakulteta, Sara Mirotić.

Za sekretara Odbora imenovan je Momčilo Miketić iz AMM.

Konstitutivna sjednica će biti održana do kraja februara.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije