fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCEDIS dio kampanje promovisanja potrošačkog zakonodavstva

CEDIS dio kampanje promovisanja potrošačkog zakonodavstva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Naljepnice sa QR kodom koji vodi na sajt www.potrosac.me su od danas istaknute na vidnim pozicijama u poslovnim prostorijama Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), rezervisanim za kontakt sa korisnicima.

„Na ovaj način CEDIS se pridružuje kampanji promovisanja potrošačkog zakonodavstva i podizanja svijesti crnogorske javnosti o unaprijeđenom Centralnom informacionom sistemu za zaštitu potrošača – CIZSP (www.potrosac.me)“, navodi se u saopštenju CEDIS-a.

CIZSP je pušten u rad 19. novembra ove godine.

„Povezuje različite institucije – inspekcijske organe, agencije, Centralnu banku, nevladine organizacije, sa ciljem da se potrošačima obezbijedi lak pristup za rješavanje žalbi od nadležnih organa, kao i pravovremen i kompetentan odgovor na žalbe potrošača“, dodaje se u saopštenju.

CEDIS je kompanija sa izraženom društveno odgvornom orijentacijom, koja distribuira električnu energiju za oko 420 hiljada korisnika na području Crne Gore i ulaže značajna sredstva u unapređenje korisničkih servisa, kao i u edukaciju o korisničkim pravima i obavezama.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije