fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBloomberg organizuje konferenciju u Crnoj Gori

Bloomberg organizuje konferenciju u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svjetski poznati brend Bloomberg će, kroz regionalno predstavništvo Bloomberg Adria, prvi put u Crnoj Gori organizovati konferenciju The Future of Luxury, koja će biti održana u hotelu Regent Porto Montenegro.

„The Future of Luxury nije običan događaj. To je prilika da se kroz interaktivnu konferenciju, a uz pomoć svjetskih i regionalnih eksperata i jedinstvenih Bloomberg analiza, steknu znanja i vještine neophodne za razvoj biznisa na brzo rastućem, promjenljivom, ali i unosnom tržištu luksuza“, navodi se u saopštenju.

Iz Bloomberg Adrie su dodali da je to idealno mjesto i vrijeme za međusobno umrežavanje sa potencijalnim saradnicima i partnerima, kao i da će posebna pažnja biti usmjerena na ključne vrijednosti luksuznog poslovanja budućnosti.

Oni su naveli da će glavne teme konferencije biti održivost i etika, digitalna transformacija, personalizacija, saradnja, isticanje iskustva i razvoj novih tržišta.

„Glavni svjetski govornici koji će zasijati scenom 5. oktobra su Stephen Webster, vizionar, osnivač i kreativni direktor Stephen Webster Ltd i predsjednik Garrard, Farouk Nefzi, dinamični izvršni direktor marketinga u Feadshipu, sa bogatim iskustvom u prodaji i marketingu luksuznih jahti i Ashok Som, profesor na ESSEC poslovnoj školi, sa bogatom ekspertizom u razvoju strategija za luksuzne brendovei kreiranja njihovog jedinstvenog identiteta“, najavili su organizatori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije