fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAMM i SPK potpisali Sporazum o saradnji

AMM i SPK potpisali Sporazum o saradnji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednici Asocijacije menadžera (AMM) i Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori (SPK) potpisali su Sporazum o saradnji, koji bi trebalo da doprinese unapređenju crnogorskog ekonomskog ambijenta.

Iz AMM su kazali da su predstavnici dvije asocijacije potpisali Sporazum prepoznajući izuzetan potencijal u razmjeni iskustava i velike mogućnosti za zajedničku saradnju u cilju unapređenja ekonomskog ambijenta.

Predsjednik AMM, Budimir Raičković, rekao je da je ta asocijacija prepoznata kao organizacija koja radi na sinergiji poslovnih ljudi i zajednice, kao i da se udruženim snagama može unaprijediti poslovni ambijent i menadžerska struka u Crnoj Gori.

AMM i SPK dijele zajedničke vrijednosti i ciljeve i smatraju da menadžeri i preduzetnici imaju ključnu ulogu u promociji društvenog i ekonomskog razvoja.

Predsjednik SPK, Nebojša Šćekić, saopštio je da je zadovoljan zbog potpisivanja Sporazuma, koji će poboljšati saradnju dvije asocijacije.

Šćekić je pozvao zainteresovane firme i pojednce da učestvuju u aktivnostima dvije poslovne asocijacije, kako bi zajedno značajnije doprinijeli unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori.

SPK čine sva značajnija slovenačka preduzeća prisutna u Crnoj Gori, kao i veliki broj crnogorskih kompanija koje sarađuju ili žele da sarađuju sa slovenačkom privredom.

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...