fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAktivna platforma toll 4 all

Aktivna platforma toll 4 all

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all (T4A), sada mogu putem jedinstvenog tag uređaja da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji.

„T4A omogućava korisnicima da jednostavno registruju svoje tag uređaje i koriste ih za plaćanje putarine u Srbiji putem elektronske naplate. Registracija je jednostavna i obavlja se putem linka https://toll4all.com/mne/tag-registracija“, navodi se u saopštenju Monteputa.

Iz kompanije su rekli da je neophodno ispratiti uputstva i ostaviti neophodne podatke, a putarina se plaća platnom karticom.

„Važno je da ENP korisnici znaju da je tag uređaj koji posjeduju samo medij za korišćenje usluga u Srbiji. Odnosno, plaćanje putarine u Srbiji vezano je za platnu karticu, a ne korisnički račun koju ENP korisnici imaju u Monteputu“, dodaje se u saopštenju.

Na taj način, kako je precizirano, ENP korisnici plaćaju putarinu jednostavno, elektronskim putem, bez zaustavljanja na naplatnim centrima u Srbiji, a ostvaruju i povoljnosti JP Putevi Srbije koji važe za elektronsku naplatu putarine, odnosno šest odsto popusta na putarinu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...