fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽivković: Želimo da u kampanju uključimo što više građana

Živković: Želimo da u kampanju uključimo što više građana

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) poznata je po najorganizovanijoj stranačkoj infrastrukturi u državi i tu komparativnu prednost će iskoristiti kako bi na terenu u neposrednom razgovoru sa građanima predstavila novu ponudu, saopštio je vršilac dužnosti predsjednika te stranke Danijel Živković.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Živković je obišao veliki broj opštinskih odbora partije i upoznao članove sa predstojećim aktivnostima koje slijede u kampanji za parlamentarne izbore.

Živković je kazao da je cilj da se narednih dana susretne sa što većim brojem aktivista i članova DPS-a kako bi bio ostvaren dobar izborni rezultat na osnovu već uhodane i dobro postavljene strukturne partijske mreže.

“DPS je poznata po najorganizovanijoj stranačkoj infrastrukturi u državi, tu komparativnu prednost ćemo iskoristiti kako bismo na terenu u neposrednom razgovoru sa građanima predstavili novu ponudu i konkretne mjere usmjerene na poboljšanje kvaliteta života”, istakao je Živković.

Kako je rekao, ideja je da se u kampanju uključi što veći broj građana, bez obzira da li su stranački opredijeljeni, kako bi dali doprinos konačnoj verziji predizbornog programa.

Živković je najavio da će pokrenuti i akciju na društvenim mrežama kako bi čuli mišljenje građana o kreiranju javnih politika.

“Naša partija se dokazala kao ozbiljna i odgovorna, i sposobna da ono što građanima obeća u praksi i ostvari. Nažalost, za našu konkurenciju to ne bih rekao, a najbolji je dokaz da danas slušamo predstavnike bivše i sadašnje vlade, koji se prepiru ko je kriv za ekonomski kolaps”, rekao je Živković.

On je, govoreći o predsjedničkim izborima, kazao da u DPS-u veoma cijene svaki glas koji je dobio njihov kandidat Milo Đukanović.

Živković je rekao da je siguran da će to povjerenje sačuvati, a podršku građana i uvećati.

“Partija koja u opoziciji ima između 35 i 40 procenata konstantne podrške, iako je upregnuto sve od spolja i iz unutra da se slomi, ima veoma dobru startnu poziciju na ovim izborima, a vjerujem i odličan rezultat, na kraju”, rekao je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije