fbpx
NaslovnicaCrna GoraMilatović: Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada

Milatović: Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada

Podgorica, (MINA) – Crna Gora bez Mila Đukanovića na čelu ima čemu da se nada, poručio je predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović.

Iz PES je saopšteno da je Milatović na konvenciji u Baru kazao da Crna Gora ima budućnost.

“Bar ima budućnost i kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati. Do sada je cvjetao šverc, a učinićemo sve da procvjeta ekonomija. Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka”, dodao je Milatović.

Govoreći o promjenama koje će uslijediti nakon nedjelje, Milatović rekao je da “gdje ima nade, ima i napretka”.

“Ja vidim svjetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svjetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gdje ima nade, sigurno da ima i napretka”, kazao je Milatović.

On je kazao da je dobio podršku iz Bara, od pokreta i partija.

“Ali naglašavam da izuzetno cijenim podršku svakog slobodnog pojedinca koji je istupio i dao podršku. Znam da to nije lako u Crnoj Gori, pa ni u Baru ili bilo kojem drugom gradu. Ali upravo ta podrška znači da je ljudima toga dosta i da ne žele više da slušaju laži”, rekao je Milatović.

On je kazao da Đukanović prepoznatljivim metodama plaši građane.

“Plaši ljude s Jakovom Milatovićem! Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba”, dodao je MIlatović.

Milatović je rekao da vjeruje da će i Barani ustati u nedjelju, da će izaći na izbore i da neće biti izmanipulisani istim pričama koje slušamo trideset godina.

“Jer Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada! Do sada vjerujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovjek. Kao radan i posvećen i kao čovjek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsjednik i slobodno me držite za riječ”, poručio je Milatović.

On je dodao da svim srcem želi da vidi uspješan Bar i cijelu Crnu Goru.

“I znam da ćemo zajedno uspjeti u tome”, zaključio je Milatović.

Iz PES-a su kazali da su na konvenciji govorili i član predsjedništva Građanskog pokreta URA, Goran Đurović, poslanica Demokratskog fronta Maja Vukićević, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegžić.

Na konvenciji su govorili i potpredsjednica Biram Bar Irina Dabović, potpredsjednica PES-a Olivera Injac kao i funkcioneri tog Pokreta Nikola Vojvodić i Vera Vujošević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije