fbpx
NaslovnicaCrna GoraGolubović ostavkom pokazao odgovornost

Golubović ostavkom pokazao odgovornost

Podgorica, (MINA) – Doskorašnji predsjednik Pljevalja Igor Golubović ostavkom na tu funkciju pokazao je odgovornost, ocijenio je pljevaljski Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS), dodajući da se još jednom pokazalo da u politici te stranke dominiraju dostojanstvo i principi.

Kako je saošteno iz pljevaljskog DPS-a, na sjednici održanoj u četvrtak, razmatrana je aktuelna politička situaciju na državnom i lokalnom nivou.

Navodi se da su na sjednici Odbora razmatrana i najnovija dešavanja u Pljevljima i postignuto puno jedinstvo u stavovima po svim pitanjima, pa i po pitanju ostavke Golubovića.

“Istaknuto je da je Golubović postupio odgovorno u konkretnoj situaciji te se još jednom pokazalo da u politici DPS-a dominiraju dostojanstvo i principi a ne bilo kakva lična borba za funkcije i privilegije”, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je Golubović dobio priznanje za dosadašnji rad, vođenje opštine i postignute rezultate.

Izvršni i opštinski odbor pljevaljskog DPS-a je konstatovao da medijske interpretacije izjava Golubovića u prethodnom periodu ne odražavaju stvarne stavove bivšeg predsjednika, koji, kako se dodaje, u potpunosti ostaje posvećen programskim vrijednostima i načelima stranke.

“Takođe, na sjednici je konstatovana potpuna sinergija u djelovanju kada je u pitanju afirmacija građanskog koncepta daljeg razvoja Pljevalja i Crne Gore, i pružena puna podrška radu partije na državnom nivou u suočavanju sa predstojećim izazovima”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

Uhapšena osumnjičena za trgovinu ljudima * Podgorica, (MINA) – Policijski službenici uhapsili su B.R. (28) koja...