fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšene dvije osobe koje su napale Sadikovića

Uhapšene dvije osobe koje su napale Sadikovića

Podgorica, (MINA) – Službenici Centre bezbjednosti Bijelo Polje sinoć su u kratkom roku identifikovali i uhapsili dvije osobe koje su verbalno i fizički napale novinara Televizije Vijesti Seada Sadikovića, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da je sinoć posle 20 sati, tokom auto – kolone, u ulici 3. januara tučom narušen javni red i mir.

„Policija je na licu mjesta zatekla novinara S.S. koji je na sebi imao vidiljive povrede. Nakon date izjave u službenim prostorijama policije S.S. je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su brzo pronađeni i privedeni akteri tuče.

“Službenici kriminalističke policije su uhapsili N.O. (21) i E.D. (18) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje i oni će u zakonskom roku biti provedeni nadležnom državnom tužiocu”, ističe se u saopštenju.

Iz policije su kazali da se sumnja da su osobe iz auto kolone upućivale uvrjedljive riječi Sadikoviću i da su nakon toga izašle iz vozila.

„Nakon toga je, po kazivanju i novinara i učesnika auto kolone došlo do međusobne prepirke nakon čega su lica fizički napala novinara nanoseći mu lakše tjelesne povrede”, kaže se u saopštenju.

Policija, kako se dodaje, preduzima dalje mjere i radnje u cilju identifikacije svih osoba i rasvjetljavanju cjelokupnog događaja.

Najčitanije