fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za ubistvo Podgoričanina

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Podgoričanina

Podgorica, (MINA) – Podgorička policija uhapsila je I.K. (43) zbog sumnje da je ubio M.P. (35) iz tog grada, saopštio je načelnik Odjeljenja kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica Miloš Vučinić.

Vučinić je podsjetio da je u nedjelju oko jedan sat i 30 minuta u ulici Milana Božovića u Podgorici, muška nepoznata osoba pucala na M.P. koji je u besvjesnom stanju doveden u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), gdje je podlegao povredama.

„Službenici Centra bezbjednosti u saradnji sa Višim državnim tužiocem u Podgorici su za manje od 24 sata rasvijetlili navedeno krivično djelo, identifikovali počinioca i prikupili materijalne dokaze, nakon čega su locirali i uhapsili I.K.“, rekao je Vučinić.

Od I.K. je oduzet pištolj za koji se sumnja da je sredstvo izvršenja krivičnog djela.

„Zbog sumnje da je vatrenim oružjem ubio M.P. i time počinio krivično djelo ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni I.K. je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu Višem državnom tužiocu u Podgorici“, istakao je Vučinić.

Najčitanije