fbpx
NaslovnicaGlavna vijestBogdanović: Krivokapić i 38 poslanika podržavaju rekonstrukciju Vlade

Bogdanović: Krivokapić i 38 poslanika podržavaju rekonstrukciju Vlade

Podgorica, (MINA) – Premijer Zdravko Krivokapić i 38 poslanika vladajuće parlamentarne većine podržavaju rekonstrukciju Vlade, rekao je danas poslanik Demokratske Crne Gore, Boris Bogdanović, navodeći da su spremni da predlože kandidate tamo gdje procijene da je potrebno.

On je kazao da Demokrate, tokom današnjeg sastanka sa Krivokapićem, nijesu razgovarali o pozicijama u Vladi, zato što čekaju da im on predloži svoje viđenje rekonstruisane Vlade.

“Još nijesmo došli do te faze. Očekujemo da ćemo u nastavku pregovaračkog procesa o tome razgovarati”, kazao je Bogdanović novinarima.

On je kazao da su Demokrate poručile Krivokapiću da “nijesu zaljubljene ni u jednu funkciju”, ali da su spremni da predlože kandidate, tamo gdje “procijene da je potrebno”.

“Poručili smo da je dovoljno da Demokratama, nakon eventualnog kandidovanja, Krivokapić kaže da kandidat ne odgovara profilu rekonstruisane Vlade kakvu je zamislio. Mi smo spremni istog trenutka da povučemo takvu kandidaturu”, rekao je Bogdanović.

On je kazao i da još nijesu razgovarali o strukturi Vlade.

“Ovo bili razgovori samo na osnovnim polazištima i principima”, precizirao je Bogdanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije