fbpx
NaslovnicaCrna GoraOpozicija pokušavala da uništi multietnički i multikonfesionalni sklad

Opozicija pokušavala da uništi multietnički i multikonfesionalni sklad


Podgorica, (MINA) – Predstavnici opozicije četiri godine pokušavali su da unište najveću vrijednost Crne Gore, multietnički i multikonfesionalni sklad, saopštio je nosilac izborne liste Demokratske parije socijalista (DPS) Duško Marković.

Iz DPS-a je saopšteno da je Marković, posjetio u ponedjeljak Opštinu Ulcinj i održao sastanke sa mladima i predstavnicima mjesnih odbora.

Navodi se da je Marković, govoreći o političkoj konkurenciji, kazao da su godišnji odmor, na kojem su bili četiri godine, prozvali bojkotom.

“Četiri godine bojkota najvišeg zakonodavnog demokratskog tijela u zemlji. To nije bojkot rada Parlamenta, to je bojkot države i njene budućnosti. Za svo to vrijeme su svakog prvog uredno bili na blagajni i uzimali podebele plate”, rekao je Marković.

On je naveo da su predstavnici opozicije pokušali da unize Parlament i da ga pretvore u bokserski ring i da su četiri godine pokušavali da unište najveću vrijednost Crne Gore multietnički i multikonfesionalni sklad.

“Ovakva politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena 30. avgusta i DPS će nastaviti da odlučno vodi državu putem napretka i prosperiteta, na dobro svih njenih građana”, kazao je Marković, nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“.

Navodi se da je Marković na sastancima rekao da se DPS za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore i da će valorizovati potencijale Ulcinja.

“To je Ulcinj u kojem ćemo sve njegove potencijale u turizmu, poljoprivredi, i drugim sektorima staviti u funkciju potreba građanja Ulcinja. I vidjeli ste da imamo prve hotele tog tipa, da smo danas najavili prvi hotelski rizort sa pet zvjezdica na zahvatu Velike plaže“, naveo je Marković.

On je, kako su kazali, govorio o proizvodnji koja postoji na Šasu kao i o infrastrukturnim projektima koje je opština predvođena DPS-om realizovala.

Najčitanije