fbpx
NaslovnicaCrna GoraNuhodžić: Crna Gora pokazala funkcionalnost svojih institucija

Nuhodžić: Crna Gora pokazala funkcionalnost svojih institucija

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je iz epidemije koronavirusa izašla kao pobjednik, pokazala kapacitete zdravstvenog sistema, ali i funkcionalnost svih svojih institucija, kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na sastanku sa ambasadorom Azerbejdžana u Crnoj Gori Eldarom Hasanovim.

Nuhodžić je, kako je saopšteno iz Ministarstva, zahvalio na pomoći i podršci koju je Azerbejdžan uputio Crnoj Gori tokom epidemije koronavirusa i ocijenio da je to još jedna potvrda solidarnosti i tradicionalnog prijatelјstva dvije države.

„Crna Gora je iz epidemije koronavirusa izašla kao pobjednik, pokazala je kapacitete zdravstvenog sistema, ali i funkcionalnost svih svojih institucija, što uliva povjerenje ne samo njenim građanima, već i svima onima koji će je posjetiti“, naglasio je Nuhodžić.

On je rekao da očekuje da će se i ove godine nastaviti tradicionalna zainteresovanost turista iz Azerbejdžana za sve ono što pruža Crna Gora.

Hasanov je kazao da se Crna Gora, zahvaljujući pravovremenim mjerama Vlade i Nacionalnog koordinacionog tijela, uspješno izborila sa izazovima Covid-19.

On je pohvalio pripadnike bezbjednosnog sektora za požrtvovanost i energične napore koje su ulagali u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Hasanov je naveo da postoji veliko interesovanje Azerbejdžana za nove investicije u Crnoj Gori, naročito na sjeveru zemlje.

Najčitanije