fbpx
NaslovnicaCrna GoraOgrada kod manastira bila postavljena i prošle godine

Ograda kod manastira bila postavljena i prošle godine

Podgorica, (MINA) – Zaštitna ograda ispred Cetinjskog manastira nije prvi put postavljena ove godine, saopštili su iz Uprave policije i poručili da aktivnosti preduzimaju u skladu sa zakonom, a ne po nalozima bilo kog političkog ili drugog subjekta.

Iz policije su kazali da se zaštitna ograda na Cetinju postavlja posljednje dvije godine.

“Kao što je javnosti poznato, ranijih godina, na osnovu bezbjednosnih procjena, postavljani su i kordoni policije u cilju očuvanja stabilnog javnog reda i mira”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, a obzirom na bezbjednosne procjene u odnosu na događaje koji se održavaju svake godine 6. januara, odnosno nalaganje badnjaka dvije vjerske zajednice, policija preduzima aktivnosti na sprečavanju vršenja krivičnih djela i očuvanju stabilnog javnog reda i mira.

“Uprava policije svoje aktivnosti preduzima u skladu sa zakonom, a svakako ne po nalozima bilo kog političkog ili drugog subjekta”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su poručili da će u svim situacijama zakonito i profesionalno reagovati kako bi obezbijedili dosljednu primjenu zakona i očuvali stabilan javni red i mir.

Najčitanije