fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoUhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika

Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika

Podgorica, (MINA) – Službenici policije uhapsili su D.Đ. (44) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su u utorak pretresli stan i druge prostorije koje koristi D.Đ.

„Policija je pronašla tri manja pvc pakovanja materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, 97 tableta ksalola, kao i novac u iznosu od 470 EUR“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da su policijski službenici došli do sumnje da se D.Đ. bavi uličnom prodajom narkotika i da je novac stečen tom kriminalnom radnjom.

D.Đ. je, kako su rekli iz policije, uhapšen po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„On će uz krivičnu prijavu danas biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost“, rekli su iz policije.

Iz Uprave policije su poručili da će nastaviti sa intenzivnim aktivnostima usmjerenim na suzbijanje ulične prodaje droge, u saradnji sa nadležnim institucijama, radi zaštite bezbjednosti i zdravlja građana.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije