fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstaviće uspješne EU i ostale projekte

Predstaviće uspješne EU i ostale projekte

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja predstaviće sjutra u Tržnom centru Delta City uspješne EU i ostale projekte tog resora.

Događaj će u 11 sati otvoriti ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović i ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa, koja će se obratiti putem video poruke.

„Posjetioci će imati priliku da se informišu o EU projektima i ostalim aktivnostima Ministarstva ekonomskog razvoja koje se odnose na konkurentnost, podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća, turizam, inovacije, zaštitu potrošača, intelektualnu svojinu, politike zapošljavanja i EU integracije“, navodi se u saopštenju.

Programom je predviđen poseban segment događaja Razgovor s ministrom, u okviru kojeg će zainteresovani građani imati priliku da postave pitanja ministru, daju svoje sugestije i doprinesu kreiranju i unapređenju politika Ministarstva.

„Milatović će, ovom prilikom, uručiti rješenja o prihvatanju za sufinansiranje 11 projekata start up-ova odobrenih u okviru ovogodišnjeg Konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti“, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...