fbpx
NaslovnicaMina SportIlbank najuspješniji na G1 turniru u Podgorici

Ilbank najuspješniji na G1 turniru u Podgorici

Podgorica, (MINA) – Ilbank iz Turske najuspješniji je učesnik međunarodnog G1 tekvondo turnira Montenegro – Podgorica open.

Turski klub nastup je završio sa 550 bodova, odnosno četiri zlatne i po jednom srebrnom i bronzanom medaljom.

Drugoplasirani je bio Španski nacionalni tim sa 500 bodova, odnosno dvije zlatne, četiri srebrne i jednom bronzanom medaljom.

Pobjedničko postolje kompletirao je Izraelski nacionalni tim sa 290 bodova, odnosno dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Od crnogorskih klubova, Besa je u konkurenciji kadeta osvojila dvije zlatne, kod juniora jednu zlatnu, a u konkurenciji seniora srebrnu medalju.

Montenegro stars je u kategoriji kadeta osvojio jednu zlatnu i dvije srebrne medalje, a Durmitor – Vrhnika sa Žabljaka jednu bronzanu.

Turnir, čiji su organizator bili podgorički klub Koryo i Tekvondo savez Crne Gore, okupio je 132 kluba iz 28 država svijeta.

“Zahvaljujemo se svim klubovima učesnicima iz Austrije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Hrvatske, Egipta, Španije, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske, Irske, Islanda, Izraela, Italije, Kazahstana, Kosova, Maroka, Moldavije, Makedonije, Crne Gore, Norveške, Rumunije, Rusije, Slovenije, Srbije, Švedske, Ukraine i Turske. Sljedeće godine se sastajemo u još većem broju”, poručili su organizatori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije