fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko poklanja prvu ratu kredita

Addiko poklanja prvu ratu kredita

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka organizuje novu Red Week akciju u okviru koje će klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit imati jedinstvenu priliku da dobiju povraćaj prve rate kredita.

Addiko banka će klijentima koji za kredit, u okviru akcije koja traje do nedjelje, apliciraju online, ponuditi i dodatne povoljnosti.

“Za građane koji žele da na brz i jednostavan način dođu do dodatne gotovine, Addiko banka je ponudila keš kredite po mjeri klijenata i obezbijedila niz prednosti, pa korisnici mogu podići kredit bez žiranata, bez obaveze prenosa zarade, a odobrenje mogu dobiti u roku od pola sata i samo uz ličnu kartu“, saopštili su iz banke.

Minimalan iznos kredita je 500 EUR, a maksimalan 30 hiljada EUR.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, rekao je da je, nakon uspjeha prethodnih Red Week akcija, ovo još jedna u nizu kojom žele da izađu u susret klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe.

„Pored specijalne ponude, koju omogućavamo do kraja ove sedmice, klijenti do kredita dolaze jednostavno, u kratkom roku i bez suvišne komunikacije i papirologije. Takođe, imaju mogućnost online apliciranja, što im donosi dodatne povoljnosti”, saopštio je Radulović.

Akcija Red Week je počela u ponedjeljak i zbog velikog interesovanja će trajati sedam dana, odnosno do nedjelje.

Iz banke su objasnili da se atraktivna ponuda odnosi na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude.

Dodatne informacije su dostupne na web site-u banke:
https://www.addiko.me/gradjani/krediti/gotovinski-krediti/

Najčitanije

Perčobić preuzeo dužnost u ZZZ-u

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Novoizabranom vršiocu dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), Davidu Perčobiću, dužnost...