fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavnici ruskog muzičkog kanala snimaju emisiju o Crnoj Gori

Predstavnici ruskog muzičkog kanala snimaju emisiju o Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici jedne od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji Muz-TV, takozvanog ruskog MTV-a, borave u posjeti Crnoj Gori kako bi snimili emisiju o putovanjima, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Organizatori njihove studijske posjete su NTO i lokalna turistička organizacija Tivta, uz podršku hotela Regent Porto Montenegro i The Chedi Luštica Bay.

“Petočlana novinska ekipa Muz-TV u Crnoj Gori snima emisiju o putovanjima Otpusk bez putevki (Odmor bez putovanja), kroz koju će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog, centralnog i sjevernog regiona Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Autor emisije je poznati je ruski voditelj i influenser, Andrej Razigraev, koji posjećujući destinacije širom svijeta, istražuje zanimljive priče lokalnog stanovništva i nudi savjete o sadržajima koje treba doživjeti u destinaciji.

“Kadrovi za emisiju snimaće se na području Tivta, Kotora, Herceg Novog, Budve, Cetinja, Danilovgrada, Plužina i Žabljaka”, rekli su iz NTO.

Novinari, koji trenutno borave u Tivtu, imali su priliku da posjete seosko domaćinstvo Pony Art Garden na Luštici, krstare Bokom Kotorskom i posjete Kotor i Perast.

U nastavku posjete, oni će obići Prijestonicu Cetinje, Nacionalni park Lovćen i selo Njeguši.

“Predstavnici Muz-TV će posjetiti i sjever Crne Gore, Plužine i Žabljak, gdje će imati priliku da se upoznaju sa dijelom ponude za aktivan odmor u prirodi putem ture Prsten oko Durmitora, a snimaće kadrove i na Crnom jezeru i isprobati zip line na Đurđevića Tari”, dodaje se u saopštenju.

Muz-TV jedan je od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji sa gledanošću od preko jednog miliona, a visok rejting ima i njihov Youtube kanal Muz-TV koji broji oko 1,36 miliona pregleda na mjesečnom nivou.

Televizijski šou Odmor bez putovanja najgledaniji je među mlađom i srednjom generacijom publike, a epizoda snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana do kraja godine.

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...