fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽivković: Očekujem da ćemo dobiti stabilnu političku vlast

Živković: Očekujem da ćemo dobiti stabilnu političku vlast

Podgorica, (MINA) – Nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” Danijel Živković rekao je da očekuje da će Crna Gora, nakon parlamentarnih izbora odbiti stabilnu političku vlast koja će državu povesti putem prosperiteta.

Kako je saopšteno iz Demokratske partije socijalista, Živković je nakon glasanja novinarima kazao da se današnji vanredni parlamentarni izbori održavaju nakon društvene i političke krize u Crnoj Gori, koja je nastala nakon smjene dvije izvršne vlasti.

Živković je naveo da vjeruje da će izborni dan proteći u fer i demokratskoj atmosferi.

“Očekujem da nakon 11. juna dobijemo stabilnu, političku vlast koja će Crnu Goru povesti putem prosperiteta, koja će se baviti životnim pitanjima građana i pitanjem evropskih integracija”, poručio je Živković.

U saopštenju se navodi da je on izrazio svoje uvjerenje da će svi politički akteri nakon večerašnje noći moći jedni drugima da čestitaju nakon još jednog uspješnog izbornog dana.

“Raduje da izborni dan prolazi u fer i demokratskoj atmosferi. Pozivam građane Crne Gore da iskoriste svoje biračko pravo”, rekao je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

U toku ekstradicija Duška Kneževića u Crnu Goru

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević trebalo bi danas da bude izručen...