fbpx
NaslovnicaCrna GoraZaplijenjeno šest hiljada šteka cigareta, uhapšene dvije osobe

Zaplijenjeno šest hiljada šteka cigareta, uhapšene dvije osobe

Podgorica, (MINA) – Službenici policije zaplijenili su šest hiljada šteka cigareta, vrijednosti skoro 18 hiljada EUR i uhapsili A.D. (29) i R.D. (30) koji se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su, policijski službenici Sektora za borbu protiv kiminala u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, u četvrtak u podgoričkom naselju Zlatica, kontrolisali vozilo kojim je upravljao A.D, a sa kojim se nalazio i R.D, obojica iz Rožaja.

“U priključnom vozilu pronađen je skriveni bunker sa šest hiljada šteka cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, A.D. i R.D. nijesu posjedovali dokaz o porijeklu robe, kao ni ovlašćenje za trgovinu.

„A.D. i R.D. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će sektor za borbu protiv kriminala nastaviti sa intenzivnim aktivnostima u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba i suzbijanja svih pojavnih oblika krijumčarenja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Dvosatna manifestacija umjesto tradicionalne šetnje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija slobodnih sindkata (USSCG) sjutra će, umjesto tradicionalnom šetnjom, Međunarodni praznik...