fbpx
NaslovnicaCrna GoraZaplijenjeno 90 kilograma marihuane

Zaplijenjeno 90 kilograma marihuane

Podgorica,(MINA) – Crnogorska policija zaplijenila je 90 kilograma marihuane i uhapsila je E.U. (29), državljanina Albanije, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su službenici policije na putu Zeta – Podgorica, u mjestu Bijelo Polje, zaustavili vozilo marke Audi Q7 podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.U.

„Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu i na zadnjem sjedištu vozila pronađena su četiri platnena džaka sa 55 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 90 kilograma“, kazali su iz policije.

Iz policije su rekli da je viši državni tužilac u Podgorici naložio da se E.U. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Navodi se da je policijska akcija sprovedena u sklopu kontinuiranih aktivnosti Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge, u cilju suzbijanja krijumčarenja narkotika preko teritorije Crne Gore.

Najčitanije