fbpx
NaslovnicaCrna GoraVučić razmatra formiranje stranke u Crnoj Gori

Vučić razmatra formiranje stranke u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori, saznaju Vijesti.

Vučić je takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), navodi sagovornik podgoričkog lista.

Nekoliko učesnika sastanka srbijanskog predsjednika sa predstavnicima Srba iz regiona kazalo je da Vučić nije pominjao formiranje stranke, iako je prokomentarisao da je on “jedan od najpopularnijih političara u Crnoj Gori”.

Funkcioneri dijela crnogorske opozicije u neformalnim razgovorima su odbacili mogućnost da Vučić formira partiju, pojašnjavajući da imaju odličnu saradnju sa predsjednikom Srbije.

Vučić je do sada najbolje sarađivao sa Demokratskim frontom (DF), zbog čega su članovi predsjedništva DF-a Andrija Mandići Milan Knežević često odlazili u zvanične posjete predsjedniku Srbije.

Čelnici Fronta i Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore su bili jedini crnogorski političari koji su sa Vučićem 6. januara unijeli badnjak u zgradu Predsjedništva Srbije.

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...