fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za paljenje Tomkićeve prodavnice

Uhapšen osumnjičeni za paljenje Tomkićeve prodavnice

Podgorica, (MINA) – Beranac Aleksandar Savović uhapšen je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio prodavnicu Igora Tomkića, kazali su Vijestima iz vrha Uprave policije.

Kako se navodi, Savović će danas biti predat tužiocu, a na teret mu se stavlja krivično dijelo oštećenje i uništenje tuđe stvari.

Savović je navodno inspektorima rekao da je Tomkiću zapalio prodavnicu jer su mu drugovi završili u zatvoru nakon prebijanja njihovog sugrađanina.

“Na rasvjetljavanju tog krviičnog dijela radili su službenici Centra bezbjednosti (CB) Berane i sektora kriminalističke policije. Nakon preduzetih mjera i radnji uhapšen je osumnjičeni Savović koji je priznao krivično djelo”, saopšteno je Vijestima.

Savjet za građansku kontrolu rada policije na fejsbuk /facebook/ stranici objavio je da je policija rasvijetlila paljenje objekta Tomkića.

„To je važna poruka i potvrda sposobnosti Uprave policije da garantuje i obezbijedi efikasnu zaštitu lične i imovinske sigurnosti svakog građanina Crne Gore“, saopštili su iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

Najčitanije