fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje, za drugim se traga

Uhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje, za drugim se traga

Podgorica, (MINA) – Službenici policije uhapsili su M.S. (19) zbog sumnje da je u nedjelju u Nikšiću napao aktivistu civilnog sektora Boška Pavićevića i još jednu osobu, dok se za drugim osumnjičenim traga.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali i procesuirali osobe koje su u nedjelju fizički napale Pavićevića i D.R. koji su u napadu povrijeđeni.

Navodi se da su policijski službenici, postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja tog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih.

“Policija je uhapsila M.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je u toku sprovedene kriminalističke obrade prikupljen veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor, i da su sve preduzete aktivnosti rezultirale “rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije