fbpx
NaslovnicaCrna GoraSlužbenica granične policije uhapšena zbog primanja mita

Službenica granične policije uhapšena zbog primanja mita

Podgorica, (MINA) – Službenica granične policije D.B. uhapšena je zbog osnovane sumnje da je na graničnom prelazu Dobrakovo uzela novac od azerbejdžanskog državljanina G.H, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Iz MUP-a su rekli da je uhapšen i G.H, koji je dao novac D.B, kako bi mu omogućila da napusti Crnu Goru bez sankcionisanja za saobraćajni prekršaj koji je počinio.

Kako su naveli, o preduzetim radnjama policijski službenici Odjeljenja za unutrašnju kontrolu policije podnijeli su izvještaj nadležnom osnovnom državnom tužiocu u Bijelom Polju, koji je donio rješenje o zadržavanju do 48 sati za D.B. i G.H. i kvalifikovao krivična djela.

„Tužilac se izjasnio da su se stekli zakonom propisani uslovi da u radnjama koje je izvršila policijska sluzbenica D.B. postoje elementi bića krivičnog djela primanje mita, a u radnjama azerbejdžanskog državljanina elementi bića krivičnog djela davanje mita“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je D.B. već duže vrijeme bila predmet kriminalističke obrade policijskih službenika Odjeljenja za unutrašnju kontrolu policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Očekuju interesovanje renomiranih svjetskih kompanija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Na pretkvalifikacioni tender za dionicu auto-puta Mateševo - Andrijevica očekuje se...

Indeksi porasli