fbpx
NaslovnicaCrna GoraSavjetuju opreznu vožnju zbog nepovoljnih vremenskih prilika

Savjetuju opreznu vožnju zbog nepovoljnih vremenskih prilika

Podgorica, (MINA) – Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja apelovao je na vozače da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Iz Odsjeka su, imajući u vidu najave Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju o nepovoljnim vremenskim uslovima, koji će narednih dana zahvatiti Crnu Goru, skrenuli pažnju vozačima da nepovoljni meteo uslovi, usljed jake kiše, olujnog vjetra, grada i jakih grmljavina, mogu dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja.

„Ali i zastoja, odrona i vanrednih prekida u saobraćaju, pa i povećanog broja saobraćajnih nezgoda“, kaže u saopštenju.

Policijski službenici će, kako se navodi, i narednih dana, kroz pojačano prisustvo na putevima, prvenstveno preventivnim aktivnostima nastojati da obezbijede nesmetano i sigurno odvijanje drumskog saobraćaja.

„Još jednom apelujemo na vozače da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije