fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrvo dogovor većine pa onda dijalog

Prvo dogovor većine pa onda dijalog

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) trenutno je posvećena i daje prioritet razgovorima između predstavnika parlamentarne većine, kazao je predsjednik poslaničkog kluba te stranke Dragan Ivanović.

On je, govoreći o predstojećim razgovorima lidera parlamentarne većine o rješavanju krize vlasti i dijalogu o rješavanju otvorenih pitanja, koji je zakazao predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, naveo da SNP ne bježi od dijaloga, ko god da ga je inicirao, i da su uvijek za razgovor.

Sastanak predstavnika parlamentarne većine, kako je rekao Ivanović, treba da bude održan sjutra ili u utorak, kada se bude mogao održati u punom kapacitetu.

Ivanović je istakao da daju prioritet razgovorima između parlamentarne većine zbog toga što se nadaju da će nakon njih izaći sa jedinstvenim stavom.

“Tada ćemo moći da razgovaramo i sa predsjednikom Skupštine, koji je dio parlamentarne većine, i naravno sa premijerom”, kazao je Ivanović.

On je naveo da smatra da je to sve u interesu toga da Vlada i Skupština rade u punom kapacitetu.

“Nadam se da će se lideri parlamentarne većine dogovoriti na ovom drugom sastanku, a možda će se desiti neki treći sastanak. Čim se lideri većine dogovore – idemo u neku dalju priču”, kazao je Ivanović.

Konstituenti Demokratskog fronta – Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Pokret za promjene naveli su ranije da nijesu zainteresovani za sastanak koji je najavio Bečić.

Na prvi sastanak će doći predstavnici Građanskog pokreta URA.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije