fbpx
NaslovnicaCrna GoraPremijer sjutra sa liderima parlamentarne većine

Premijer sjutra sa liderima parlamentarne većine

Podgorica, (MINA) – Premijer Zdravko Krivokapić održaće sjutra sastanak sa liderima parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade, saopštio je lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, dodajući da se nada dogovoru.

Sastanak će biti održan u u 12 sati, u zgradi Vlade.

“Očekujem da nakon prvog kruga razgovora, gdje smo se pojedinačno sastali, da će sjutrašnji sastanak donijeti mnogo više novih informacija i da će nas premijer upoznati sa svojim idejom i planom”, kazao je Danilović.

On je rekao se nada dogovoru.

“Čini mi se da smo svi, pod malim ili velikim uslovima, prihvatili rekonstrukciju, da je to najbolji put”, kazao je Danilović u Jutarnjem programu TVCG.

On je naglasio da pregovori nijesu laki.

“Nijesmo u Crnoj Gori naučili da se ovako teško dogovaramo. Znalo se ko pobjeđuje i kako se pravi Vlada”, rekao je Danilović.

On je kazao da, kada je trebalo da se dogovore tri koalicije, znao da će biti teško, ali da je vjerovao da imaju dovoljno političkog iskustva da se ti problemi mogu rješavati usput.

“Prilično smo se pogubili u međuvremenu, zakomplikovalo se, i dobro je što se to ne krije i što se ne može sakriti”, naveo je Danilović, prenosi Portal RTCG.

On je poručio da moraju preuzeti odgovornost i biti svjesni da im narod neće dovijeka opraštati.

“Moramo pokazati da li smo dostojni da obavljamo izvršnu vlast ili ne. Nadam se da nam je narod dao još jednu šansu”, kazao je Danilović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije