fbpx
NaslovnicaCrna GoraSpajić zbog posjete Njemačkoj ne ide na premijerski sat

Spajić zbog posjete Njemačkoj ne ide na premijerski sat

Podgorica, (MINA) – Premijer Milojko Spajić neće prisustvovati sjednici Skupštine posvećenoj premijerskom satu, koja je zakazana za 30. april, zbog zvanične posjete Njemačkoj.

Iz Spajićevog kabineta su podsjetili da je ta posjeta najavljena još početkom marta.

Navodi se da će se Spajić tokom posjete Njemačkoj sastati sa kancelarom Olafom Šolcom što je, kako su kazali iz kabineta premijera, od posebne važnosti u kontekstu EU integracija i dobijanja Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR).

„Njemačka je jedan od ključnih saveznika na EU putu, pa će predsjednik Vlade razgovarati i sa predstavnicima Bundestaga, njemačke privrede i održati mnogobrojne druge sastanke, koji će učvrstiti odlične odnose dvije zemlje“, kazali su iz Spajićevog kabineta.

Kako su naveli, predstavljanje reformi u razgovoru sa najvišim zvaničnicima Njemačke potvrdiće da u ovom momentu nije ništa ispred evropskog puta, koji u konačnom osigurava najviše benefita građanima Crne Gore.

Iz Spajićevog kabineta su naglasili da se u odgovornom i posvećenom vođenju države znaju prioriteti i da je “dobrobit svih građana Crne Gore daleko ispred želja pojedinih poslanika za samopromocijom i stavljanjem ispred državnih interesa”.

„Egomanija i samobitnost, koji dovode do cirkusa i gubljenja dragocjenog vremena za suštinske stvari, moraju ostati gdje im je i mjesto, na dnu ljestvice interesovanja“, poručili su iz Spajićevog kabineta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...