fbpx
NaslovnicaCrna GoraPozvali građane na protest ispred Skupštine

Pozvali građane na protest ispred Skupštine

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je u teškom trenutku od čijeg će razrješenja zavisiti sudbina države i društva u narednim decenijama, ocijenili su iz Liberalne partije (LP) i pozvali građane na protest koji će sjutra biti održan ispred Skupštine.

Iz te partije su kazali da u prelomnim vremenima zadnju riječ moraju imati građani Crne Gore.

Zbog toga, kako su rekli iz LP, zahtijevaju hitne parlamentarne izbore na kojima će se izabrati legitimna i stabilna većina i Vlada koja proizilazi iz volje građana.

“Zato sjutra svi masovno ispred Skupštine da pošaljemo poruku da se ne mirimo sa poharom države, urušavanjem kompletnog sistema i svih vrijednosti i postignuća Crne Gore”, naveli su iz te stranke.

Iz LP su pozvali liberale i sve građane Crne Gore, “posebno one koji trpe posljedice urušavanje zdravstva, školstva, finansija i zdravog razuma, da zaustave ludilo kojem svjedočimo”.

Prema njihovim riječima, bahatim i neodgovornim odnosom aktuelna većina sa nelegetimnom Vladom uvela je državu u političku, društvenu i ekonomsku krizu.

“Uradili su i aktivno rade ono što nikad nikome nije ni na pamet padalo, pa su čak svjesno pregazili Ustav, otvoreno priznajući da to rade s namjerom, radi kratkoročnog partijskog interesa i očuvanja funkcija još neko vrijeme bježeći od izbora”, kaže se u saopštenju.

Na to su, kako su rekli iz LP, oštro reagovali čak i Evropska unija i svi međunarodni partneri.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...