fbpx
NaslovnicaCrna GoraĆorović: Nije bilo poziva za sastanak sa Spajićem, u pitanju medijski spin

Ćorović: Nije bilo poziva za sastanak sa Spajićem, u pitanju medijski spin

Podgorica, (MINA) – Bošnjačka stranka (BS) nije dobila poziv za sastanak sa mandatarom Milojkom Spajićem, niti se tim spinom mogu zavarati međunarodna i domaća javnost, saopšteno je iz te partije.

Šef kabineta predsjednika BS-a Izet Ćorović istakao je da je vijest o navodnom sastanku lidera BS-a i URA-e, Ervina Ibrahimovića i Dritana Abazovića sa Spajićem još jedan je u nizu medijskih spinova.

“Kreiranih u stranačkim spin-kabinetima, kakvih je u zadnjih stotinjak dana kreirano na stotine, sa ciljem da se BS okarakteriše kao kočničar formiranja proevropske vlade“, rekao je Ćorović.

On je kazao da se radi o besramnoj laži i konstrukciji, koja u ovom trenutku odgovara mnogim političkim partijama u Crnoj Gori.

Ćorović je rekao da je svima jasno da brojke za sastavljanje proevropske vlade postoje, i da od BS-a apsolutno ne zavisi hoće li ona biti sastavljena.

„Što se BS-a i bošnjačkog naroda tiče, mi smo pioniri borbe za nezavisnu, evropsku, građansku i sekularnu Crnu Goru, kao društvo jednakih šansi i jedini uspješan okvir za prosperitetnu multietničku i multivjersku državu kakva Crna Gora jeste“, navodi se u saopštenju.

Ćorović je rekao da znaju da borba za takvu Crnu Goru nikada ne prestaje, kao što nikada ne prestaje ni borba protiv fašizma, nacionalizma, rasizma.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije