fbpx
NaslovnicaCrna GoraPES: SDT i Novović udarili u centar kriminalne hobotnice

PES: SDT i Novović udarili u centar kriminalne hobotnice

Podgorica, (MINA) – Hapšenje Veselina Veljovića dokaz je da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Glavni specijalni tužilac (GST) Vladimir Novović imaju hrabrosti, znanja i volje da se uhvate u koštac sa najopasnijim djelovima kriminalne hobotnice u Crnoj Gori, ocijenjeno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

Veljović je uhapšen jutros u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Iz PES-a navode da je to najbolji odgovor na specijalni rat koji protiv SDT i GST vodi dio političara preko svojih izvršilaca – njima bliskih medijskih djelatnika.

“Za ozbiljan pristup istragama i pripremi predmeta, a koje zahtjeva veliko vrijeme i rad, neozbiljni političari to predstavljaju neradom i nedostatkom hrabrosti”, kaže se u saopštenju.

Iz PES-a su zapitali kakav bi rezultat imalo SDT, da imaju punu podršku od policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost, čiji djelovi u koordinaciji sa dijelom političara permanentno opstruiraju SDT i dio su specijalnog rata protiv Novovića.

“Formiranjem 44. Vlade, SDT će dobiti punu podršku od svih institucija, pogotovo od policije i ANB, čime će nam ovakve akcije biti svakodnevne i redovne”, poručili su iz PES-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije