fbpx
NaslovnicaCrna GoraPaketi za 45 domaćinstava nikšićke Župe

Paketi za 45 domaćinstava nikšićke Župe

Nikšić, (MINA) – Mještanima nikšićke mjesne zajednice Župa, koja broji 12 sela, biće podijeljeno 45 paketa pomoći osnovnih životnih namirnica koje je obezbijedio privrednik iz tog kraja Boris Rašković.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Župa, Dragoljub Radulović, saopštio je da će sjutra biti okončana podjela pomoći najugroženijim porodicama u tom kraju u sadašnjim vanrednim okolnostima.

“Uvidjevši napor Savjeta mjesne zajednice da uz pomoć državnih institucija i privrednih društava obezbijede pomoć, Rašković je za domaćinstva u Župi dopremio pakete sa osnovnim životnim namirnicama”, rekao je Radulović.

On je kazao da se nada da će ova pomoć biti još jedan impuls da se “svi zajedno saberemo”.

“Jer ćemo samo tako izlaziti kao pobjednici iz svih situacija koje prijete opstanku naših porodica i zajednice”, ocijenio je Radulović.

On je naveo da ih osim dodijeljene pomoći raduje činjenica da su Župljani koji ne žive u svom kraju prepoznali iskrenu namjeru Savjeta mjesne zajednice da pomogne ljudima, kojima je novonastala situacija epidemije korona virusa otežala normalno bitisanje.

Savjet mjesne zajednice je sa Crvenim krstom Nikšića do sada podijelio pomoć za oko 50 porodica u Župi.

“Sve dok traje vanredna situacija, Savjet će se truditi da pomogne svakog mještanina Župe, zbog čega pozivamo da nam se obrate svi koji su usljed sadašnje situacije ostali bez izvora prihoda za svoju porodicu, a do sada nijesu dobili nikakvu pomoć u osnovnim životnim namirnicama”, naveo je Radulović.

Najčitanije